RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Буде гучний крик по ТБ: з'явився прогноз, ніж Кремль відповість на визнання Україною Росії країною-агресором

У відповідь на ухвалення Верховною Радою закону про реінтеграцію Донбасу Росія підніме шум в інформаційному просторі, але навряд чи піде на кардинальні заходи.

Про це в колонці на "Апостроф" пише російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.

"Природно, буде обурена заява МЗС Росії тощо. Буде крик по телевізору - кричати будуть ще голосніше. Але це все речі очевидні і абсолютно безглузді", - відзначає він.

Радзіховський нагадує, що Україна і Росія досі не розірвали Договір про дружбу і не припинили дипломатичні зв'язки. Найімовірніше справа закінчиться емоційними заявами.

"У відповідь Держдума РФ може ухвалити рішення, що Україна - це "бандерівська держава нацистів, націоналістів і фашистів". Таку резолюцію може ухвалити російський так званий парламент, але при цьому вони теж не будуть рвати дипломатичні відносини і договір про "чарівну дружбу", котра вже не має меж. Адже з 2014 року наша "дружба" стала безмежною.

Так ось, Договір про дружбу не рвуть, дипломатичні відносини зберігають і при цьому матом криють один одного. Такі особливі "братні" відносини, така особлива "сім'я" народів", - пише публіцист.

При цьому Радзіховський вважає, що обидві сторони не підуть на розрив дипломатичних відносин і вказує на парадоксальність ситуації, коли українські депутати називають Росію агресором, але остаточно не розривають з нею зв'язки.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - Україна визнала Росію агресором: чим відповість Путін.