RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії "ювелірне" пограбування переросло в погоню і перестрілку з бандою грабіжників: фото і відео

Пограбування ювелірного салону в Санкт-Петербурзі (Росія) 31 січня переросло в погоню і серйозну перестрілку з бандитами.

Про це повідомляє "Фонтанка".

Увечері нальотчики увірвалися в один з ювелірних магазинів міста зі зброєю і пограбували його. Пересувалися злочинці на автомобілі марки "Опель". Через кілька хвилин після пограбування був оголошений план "Перехоплення".

"Опель" помітили поліцейський наряд групи швидкого реагування Красногвардійського району Петербурга. Вони почали переслідувати авто грабіжників, наказавши їм зупинитися. Але злочинці тільки збільшили швидкість.

Через ожеледицю "Опель" влетів у "Мерседес". Тоді грабіжники і поліцейські вийшли з авто. Першими відкрили вогонь нальотчики. В результаті стрілянини один бандит отримав поранення в живіт і груди, другий - в плече. В ході перестрілки також було поранено поліцейського - він отримав кульове поранення гомілки.

Повідомляється, що в перестрілці бойовики використовували пістолет з глушником, а також пістолет Стєчкіна.

За інформацією журналістів, один із злочинців приїхав з Дагестану, другий - з Грузії. Обидва раніше займалися боротьбою. Вони знаходяться під конвоєм в одній з лікарень міста. Третьому злочинцеві вдалося втекти.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео погоні поліції за порушником ПДР, яка закінчилася перекиданням авто копів.