RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Україні розповіли про розквіт моральної деградації в Росії і дали похмурий прогноз

В даний час в Росії і в Кремлі зокрема панує моральна деградація і перспектив зміни ситуації на краще нема.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів колишній український дипломат і військовий перекладач, відомий ведучий, шоумен Дмитро Чекалкін.

В якості яскравого прикладу він наводить відносини президента РФ Володимира Путіна з Ксенією Собчак.

"Путін, будучи офіцером КДБ прийшов на службу до головного російського ліберала [Анатолія Собчака], хрестив його доньку, а тепер, після того, як Путіна звинувачують у вбивстві цього ж ліберала, він цю дочку нібито не підтримує як опозиційну силу, але, з іншого боку, саме її сьогодні російські мас-медіа всіма силами розкручують як опозиційного кандидата. Це психічний пердимонокль, дикий абсолютно з точки зору людської моралі та логіки, але це сьогодні в Росії відбувається", - говорить Чекалкін.

Ще одним прикладом руйнування моралі в Росії шоумен називає реакцію радника Путіна Сергія Глазьєва на публікацію "кремлівського списку", який сказав що це повинен бути контрольний список: до російської політики допускати тих, хто туди увійшов.

"А йому кажуть: "А Путін же не увійшов!" Тобто цей маразм, психічна і моральна деградація, яка була властива радянській партійній еліті, і сьогодні процвітає в Кремлі", - зазначає Чекалкін.

Шоумен каже, що ситуація в Росії поступово наближається до умов 30-х 50-х років, коли люди жили в стані постійного страху арешту.

"Можуть далі боротися з інакодумцями. У Росії, як кажуть, задоволені життям ті, хто в долі, і ті, хто не в курсі. Кількість тих, хто в долі, за роки путінського правління зросла в геометричній прогресії. Це теж один із методів кремлівської боротьби з інакодумцями", - відзначає він.

За словами Чекалкіна, в будь-якій російській сім'ї є працівники бюджетної сфери і вони не зацікавлені у змінах.

"З іншого боку, доступ до альтернативних мас-медіа має лише 40% населення. Останнє опитування показало, що 58% населення в Росії не мають доступу до інтернету. Їм достатньо Останкінської голки, на яку їх підсадили і яка проткнула їм мозок", - відзначає він.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - У Києві стільки агентів найстрашнішого ворога України, що ми навіть не підозрюємо - Дмитро Чекалкін.