RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

РосЗМІ видали каналізаційну трубу за "бойовий лазер": в мережі сміються над відео

Російський пропагандистський телеканал "Росія 24" представив сюжет про нові військові лазери РФ, випуск яких був анонсований разом з презентацією нової ядерної ракети "Сармат", показавши установку з димохідними і каналізаційною трубами.

Такі спостереження опублікував портал Defence Blog.

Пропагандисти стверджують, що лазери "нового типу" пройшли державні випробування і поставлені на озброєння армії Росії. Коли про нову зброю розповідав президент РФ Володимир Путін, його слова проілюстрували роликом 11-річної давності.

Новий сюжет про це під назвою "Лазер захистить росіян від ворогів і хвороб" було опубліковано на YouTube. При цьому, навіщо в конструкції показаного лазера використовували труби, - експерти розібратися не змогли. Згідно з одним з припущень, вони можуть бути потрібні для захисту чутливих елементів.

У мережі бурхливо прокоментували "інноваційну" конструкцію: "Це спеціальний лазер для інформаційного л**новбросу. Тремтіть вороги)", "Сармат теж зроблений з каналізаційної труби. Стріляє л**но на гіперзвуковій швидкості", "Все, ось і хана Америці! Ось вона, гіпертрубова зброя, ось тепер заживемо", "Так у вас все... Від якутського майстра", "Лазерна біогармата, в житло кожного росіянина!", "Все по науці: "з л**на і палиць" , "Ну добре хоч не з вихлопною трубою від Москвича", "Поле чудес в країні дурнів", - прокоментували лазер соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли підсумки конкурсу назв для нової зброї Росії.