RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Путіна визнали наявність розвідників серед видворених російських дипломатів

Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін заявив, що серед висланих західними країнами дипломатів є офіцери зовнішньої розвідки.

Про це повідомляє Ведомости.

"У числі співробітників МЗС є офіційні представники нашої служби, офіцери безпеки, зовсім небагато. Це особи, які були офіційно представлені в цих країнах як співробітники СЗР, які забезпечували взаємодію зі спецслужбами цих країн на так званому партнерському каналі", - заявив Наришкін.

При цьому глава СЗР назвав видворення російських дипломатів "дуже брудною і цинічною провокацією". Також він зазначив, що Росія дасть "адекватну, досить жорстку" відповідь.

Нагадаємо, 27 країн оголосили про висилку 151 російського дипломата у зв'язку з отруєнням колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері.

Також стало відомо, що представники британських спецслужб розраховують, що видворення російських дипломатів "завдасть шкоди московській мережі шпигунів".

Також читайте матеріал на "Апострофі" - Це новий етап, може дійти до світової війни: що значить видворення дипломатів РФ.