RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Пропагандист Путіна зробив грубий випад на адресу Британії після поліпшення стану Скрипаля

Російський пропагандист Дмитро Смирнов відзначився грубим випадом на адресу Великобританії після новини про те, що колишній російський розвідник Сергій Скрипаль, отруєний у Солсбері, прийшов до тями.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Скрипаль більше не в критичному стані", - повідомляють нам з Туманного Альбіону. Тобто ось він прийшов до тями і йому розповідають: "Ви в лікарні, з вами щось сталося. Ви тільки не хвилюйтеся, все в порядку. Хоча через вас почався новий виток холодної війни. Але ви не хвилюйтеся", - зазначив Смирнов.

Далі він закликав читачів уявити, якою б була реакція Скрипаля на цю звістку.

"Тепер вас у Росії ненавидять, в Англії бояться, а в інших країнах світу знущаються. Загалом ви тепер всюди ізгой. Складно сказати, як вам жити далі. Чого ви зеленієте? Чому не дихаєте? Серце зупиняється? Ну ось, "Новічок" подіяв нарешті", - завершив свою "розповідь" пропагандист.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що речовина "Новічок", якою був отруєний колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, найімовірніше була вироблена на військовій дослідницькій базі в місті Шихани Саратовської області РФ.

Крім того, британська поліція опублікувала першу заяву Юлії Скрипаль, яку отруїли разом з її батьком - колишнім офіцером ГРУ Сергієм Скрипалем, імовірно, російські спецслужби.