RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Це тваринний світ: відомий поет порівняв росіян з кроликами і рибами, що говорять

За нинішньою ситуацією в Росії можна спостерігати як за дикою природою.

Про це відомий поет Андрій "Орлуша" Орлов розповів Sobesednik.ru.

Поет прокоментував нову інавгурацію президента Росії Володимира Путіна, зазначивши, що не відчуває з цього приводу ніяких почуттів.

"Уявіть людину, з якою ви сто років тому посварилися. І ось у неї, наприклад, день народження бабусі. Ну чи не наплювати? Мені огидна не інавгурація, а те, що сьогодні відбувається. І я про це вже більш 10 років говорю. і навіть якщо мати на увазі конкретно Путіна, і то це буде швидше спостереження і осмислення", - підкреслив він.

"Я спостерігаю, як Кусто, за всіма цими рибами, що розмовляють. І особисте ставлення до сьогоднішньої Росії - приблизно як до дачі, яка розвалюється або на яку у тебе відняли документи. Ну да, ти можеш заїхати, полежати на горищі, почитати старі журнали. Спостерігати - цікаво. А почуттів не викликає", - продовжив Орлуша.

"Коли я дивлюся, як лев жере кролика або окунь ковтає кільку - це спостереження за дикою природою. Один - хижак, інший - їжа. У Росії зараз такий же зовсім тваринний світ. Уже немає ні жалості, ні люті. Це навіть не похила площина - вже докотилися до низу, - а просто ширяння в нікуди", - резюмував поет.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Орлуша стверджував, що політична система в Росії нагадує кооператив "Колобок", який не можуть змінити ні політичні еліти, ні народ.