RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандальний український політик відзначився безглуздим спічем на путінському ТВ

Політик Василь Волга, який відсидів в Україні за корупційні злочини, на російському ТБ порівняв виступи українців у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з сифілісом.

Ці заяви він зробив у прямому ефірі телеканалу "Росія 1".

"У Михайла Булгакова в "Білій гвардії" так прекрасно описаний сифіліс. Так ось, коли держава боляче, то на різного роду публічних майданчиках, як прищики, починають з'являтися такі люди. ... Держава вже трощили, це не поведінка адекватних людей, це прищики, які вказують на сифіліс, яким, на жаль, хворий державний апарат України, на чолі якого стоять психічно хворі люди", - заявив Волга.

"Демонстрував, що він Булгакова читав, але запам'ятав тільки про сифіліс", - іронічно прокоментував висловлювання Волги український політолог Олексій Голобуцький.

"Ясно, що товариш "почесний лівий України" активно натякає на свою корисність Кремлю і сильно хоче заробити копійчину. Але тому, хто примудрився залетіти на нари за крисятнічетсво при вкрай лояльному до подібних типів Януковича навряд чи варто на щось розраховувати з жорсткими хлопцями з ФСБ. Чи ризикує знову сісти - і це в кращому для нього випадку", - додав Голобуцький.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", російське телебачення оперативно відреагувало на схвалення Верховною Радою законопроекту про мову звинуваченнями в "геноциді і заборону розмовляти російською" в Україні.