RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Летів за мрією: фото і деталі про молодого американця, який загинув в "Шереметьєво"

В ході катастрофи повітряного борту Sukhoi Superjet 100 в Шереметьєво (Москва, РФ) загинув молодий американець Джеремі Брукс, який летів в Мурманськ на "роботу мрії".

Про це повідомляє видання New York Post.

22-річний американець недавно закінчив коледж і мав намір влаштуватися на роботу в Мурманській області гідом по рибалці. Друзі Джеремі відзначили, що він був вкрай захоплений рибалкою і постійно про неї говорив. Після роботи в Росії він збирався злітати на Аляску і в Аргентину, щоб і там консультувати рибалок.

Друг юного американця зазначив, що він міг купити квитки попереду, але помінятися місцями з кимось і сісти в хвості літака - як раз там, де почалася пожежа.

"Ми знаємо його, він був доброю душею. Ми припускаємо, що він міг намагатися допомогти людям", - повідомив пресі друг покійного на ім'я Круз.

Колишній роботодавець Джеремі, власник рибальського магазину Іван Вальдес зазначив, що його смерть вже підтвердили дипломати посольства США в Росії.

"Найбільшим захопленням Джеремі були його сім'я, друзі та риболовля. У Джеремі було найбільше серце в світі, світ втратив хорошу людину", - розповів він пресі.

Детальніше про катастрофу в аеропорту Шереметьєво читайте в матеріалі "Апострофа": "Катастрофа Sukhoi Superjet: все, що відомо про страшну трагедіюі її причини".