RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Тепер жертвоприношення: у Росії встановили бюст Путіна для "прямих звернень"

Жителі селища Хужир біля озера Байкал, в Росії, встановили бюст президента Росії Володимира Путіна, щоб привернути увагу до проблем свого району.

Відповідне відео було опубліковано на Youtube каналі "Байкальська Правова Аномалія".

"У цьому році президент Російської Федерації відвідував Іркутську область неодноразово. Причиною візитів стали сумні події, пов'язані з повенями. Але він не помітив тієї ситуації, яка розгорнулася на території Ольхонского району. Тому ми вирішили привезти бюст президента самі, щоб він звернув увагу на проблеми, які склалися в районі", - йдеться у відео.

У зверненні йдеться про те, що населення узбережжя Байкалу "опинилося під жорстким пресом законів" і "фактично зазнає дискримінації через те, що живе на Байкальській природній території". Зокрема, місцеві жителі через суперечливе законодавство про Байкал не можуть зареєструвати свої будинки, поліпшити свої житлові умови, отримати в оренду земельні ділянки.

У коментарях багато користувачів насміхаються над зверненням жителів району, критикуючи їх за "схиляння" перед Путіним. Однак деякі відзначають, що запис звернення перед бюстом президента є в першу чергу жартом над Путіним і способом висловити свій протест.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін заявив, що доходи населення в Росії повільно, але зростають , це викликало гнів і обурення користувачів мережі.