RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Викликайте санітарів: Лукашенко підірвав мережу дивною фразою

У понеділок, 9 вересня, на відкритті матчу між легкоатлетичними збірними Європи і США президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що через два роки "Мінськ стане столицею Сполучених Штатів".

"Ми добре знаємо, що в 21-му році, через два роки, відбудеться ще один такий матч. Але в зв'язку з тим, що в Америці пройде чемпіонат світу, то за правилами матч США - Європа там проводитися не зможе. Тому ми вам пропонуємо провести ці два роки в Білорусі. Не поспішайте ні в Європу, ні в Америку, а через два роки, якщо ви нам доручите, ми проведемо ще на більш високому рівні подібний матч. Через два роки Мінськ стане столицею Сполучених Штатів Америки. Уточнюю, щоб не запідозрили в поганому, як ніби ми Америку хочемо приєднати: на ці дні, якщо ви нам довірите, Мінськ стане столицею США, тому що США повинні проводити цей матч", - сказав Лукашенко.

Також під час виступу президент Білорусі заявив, що Дональд Трамп здобуде перемогу на виборах в 2021 році (вибори в США пройдуть в 2020, а не в 2021 році).

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 6 вересня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його країна може обмежити транзит російської нафти через нафтопровід "Дружба".