RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кривава розв'язка неминуча: полковник ФСБ описав масштабну бійню і кінець режиму Путіна

Так звана справа "Мережі", в рамках якої в Росії дали великі строки ряду активістів, свідчить про те, що режим Володимира Путіна посилює репресії.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на матеріал "Obozrevatel".

Полковник ФСБ у відставці Геннадій Гудков розповів виданню про те, що справа "Мережі" - сфальсифікована, а до засуджених застосовувалися тортури.

"Найстрашніше, що середній строк, який отримав кожен з семи засуджених - це 12 років і 4 місяці. Таких строків в Росії не дають навіть за тяжкі злочини. Це говорить про те, що режим тільки посилює ситуацію і обрушує свої репресії на тих, хто проти нього, і хто представляє хоч якусь гіпотетичну небезпеку", - вважає Гудков.

За його словами, фігурантів справи покарали показово, щоб дати приклад для інших противників режиму.

"Моральний рівень режиму впав до плінтуса і буде падати далі, скоро його всі будуть просто ненавидіти. Всі бачать несправедливість, жорстокість, розправи над безневинними, і в кінцевому підсумку це призведе до серйозного протистояння. Путін і його угруповання обрало шлях - триматися до останнього, спиратися на силу, жорстокість, безправ'я і свавілля. Це дуже небезпечний шлях як для самого Путіна, так і для 145 мільйонів росіян", - говорить полковник у відставці.

Гудков прогнозує подальший розвиток ситуації за негативним сценарієм. Він стверджує, що зараз режим Путіна перейшов на "секторальні" репресії.

"Все йде до масових репресій і тепер ключове питання: а чи буде влада стріляти в народ... Думаю, що так. Іншими способами вони народ в стійлі не втримають. Все вже підготовлено: законодавство змінено, права силових служб при застосуванні бойової зброї розширені, суди готові до штампування вироків. влада готується стріляти в народ і рано чи пізно це станеться. Ось тоді ніякої мирної трансформації влади в Росії не буде... Російський народ не виходить на розум, він виходить на емоціях. на емоції з розстрілом можуть вийти мільйони", - резюмував Гудков.

Також на цю тему читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна залишилося лише два варіанти: без кривавих подій в Росії не обійтися.