RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Вірменія і Азербайджан обмінялися нищівними ударами: відео та фото розбитої техніки та будинків

Між Азербайджаном і Вірменією в кінці вересня загострився військовий конфлікт через Нагірний Карабах, між країнами йдуть повномасштабні військові дії, сторони наносять одна одній руйнівні удари.

Відповідні фото опублікував телеканал "Дощ" в Telegram.

Фото зроблені в азербайджанській Гянджі після обстрілу Вірменії. Глава збройних сил Нагорного Карабаху раніше заявив, що в ході атаки було знищено аеропорт. Разом з тим, за словами кореспондента видання, який знаходиться на місці подій, в аеропорт ракети не потрапили, а частина випущених снарядів не розірвалася.

Після обстрілу Степанакерта касетними боєприпасами, в дахах будинків мирних жителів залишилися болванки.

Telegram-канал Pars Today Russian опублікував фото вірменських танків і техніки, підбитих в ході конфлікту в Нагірному Карабаху.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті вірмено-азербайджанського військового конфлікту поранений глава невизнаного Нагірного Карабаху Араік Арутюнян. Але за іншими даними, він виступив зі зверненням до ВС Азербайджану.

Нагадаємо, 27 вересня, вранці Вірменія заявила, що азербайджанські військові почали інтенсивний обстріл по всій протяжності лінії зіткнення. Азербайджан стверджує, що такі дії стали відповіддю на провокації - Вірменія нібито першою обстріляла позиції азербайджанської армії на передовій і населені пункти з великокаліберної зброї, мінометів і артилерії різного калібру. "Апостроф" розповідав про історію конфлікту через Нагірний Карабах.