RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Від вибухів тремтить земля: Вірменія показала відео точних ударів по укріпленнях військ Азербайджану

В Нагірному Карабасі в порушення угоди про припинення вогню між Вірменією і Азербайджаном тривають бойові дії. В результаті ударів армії оборони Карабаху по позиціях Азербайджану знищено важку артилерійську систему TOС-1A.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Міноборони Вірменії Шушан Степанян.

За словами речниці оборонного відомства Вірменії, в результаті точних ударів військових Нагірного Карабаху було знищено важку артилерійську установкуTOC-1 і укріплення противника, азербайджанська сторона також зазнала втрат у живій силі.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті ракетного удару по столиці невизнаної Нагірно-Карабахської республіки Степанакерту загорівся автомобіль, постраждали прилеглі будівлі і господарський магазини. Також пошкоджено газопровід, який постачав квартал.

Додамо, що президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що збройні сили Азербайджану взяли під контроль населені пункти Зіланлі, Кюрд Махризли, Муганли, Алагуршаг в Губадлінському районі; Доланар і Буньядли в Ходжавендському районі; Даг Тумас, Нусус, Хелефлі, Мінбашили, Вейсаллі в Джебраїльському районі; Ванадлі і Мірзагасанлі в Зангіланському районі.