RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

За мотивами "Титаніка": Путін і Лукашенко потрапили на влучну карикатуру

Зустріч президента Росії Володимира Путіна і невизнаного лідера Білорусі Олександра Лукашенка в місті Сочі, під час якої російський лідер запросив свого гостя на яхту, стала приводом для жарту відомого карикатуриста Сергія Йолкіна.

Відповідну карикатуру опубліковано в Telegram-каналі художника.

На малюнку президентів Росії і Білорусі зображено в ролі головних героїв відомої кінокартини "Титанік". При цьому Олександр Лукашенко, стоячи на краю судна з розкинутими руками, показує, скільки грошей він просить у Володимира Путіна.

Нагадаємо, що під час зустрічі Путіна і Лукашенка було вирішено питання про другий транш російського кредиту в сумі 500 млн доларів до кінця червня. Крім того білоруський і російський лідери доручили міністерствам транспорту організувати повітряне транспортне сполучення з урахуванням авіаблокади, яку оголошено країнами Євросоюзу через ситуацію з літаком Ryanair в Мінську.

Як повідомляв "Апостроф", Путін також обговорив з Лукашенком затримання в Мінську росіянки Софії Сапеги, але до чого конкретно домовилися лідери двох країн не повідомляється.