RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Росії в дитячому таборі вожата зарізала колегу - близькі в шоці: фото

Росію продовжують стрясати жахливі трагедії. Не встиг обиватель відійти від бійні в гімназії Казані, як в одному з дитячих таборів сталася страшна трагедія - там п'яна 22-річна вожата зарізала 20-річну колегу, з якою у неї виникла суперечка.

Про це повідомляє таблоїд StarHit.ru.

Цей жахливий випадок стався в таборі «Доброе» в Пушкінському районі Підмосков'я після вечірнього відбою в дитячому закладі. Напідпитку дівчата спочатку влаштували словесну перепалку, але потім конфлікт раптом перетік у жорстокий напад. Старша Олександра Осипова накинулася на Аллу Філатову з ножем і поранила в серце. Жертва померла на місці.

Алла Філатова і Олександра Осипова (праворуч)

Як з'ясували журналісти, суперечка між дівчатами виникла через банальне бажання довести, хто з них краща вожата. Обидві проходили студентську практику і раніше знайомі не були. На щастя, діти не стали свідками злочину. Вожату дитячого табору Осипову вже затримала поліція.

Пізніше Осипова скаже слідчим, що не думала вбивати суперницю, але влучила бідолашній Аллі прямо в серце, повідомляє "Комсомольская правда". Від втрати крові 20-річна дівчина померла за лічені хвилини. Олександра, зрозумівши, що накоїла, сама викликала швидку, а поки медики з поліцією їхали до місця НП, зателефонувала мамі.

"Дівчина розповіла матері, що вбила знайому. Сказала, що причину сварки навіть не пам'ятає, оскільки була п'яна", - розповіло джерело видання.

У санаторії пригодою шоковані.

"Звичайні дівчата, не сварилися вони до цього, мирно жили. Про Аллу нічого поганого сказати не можу: спокійна, добра, любила з дітьми займатися. У резюме писала, що життя пов'яже з педагогікою. Вона до нас працювала вже вожатою в дитячих таборах. Звісно, жодних судимостей у неї не було. Так би ми її не взяли на роботу", - заявила співробітниця санаторію.

Нагадаємо, місяцем раніше, 11 травня в Казані підліток відкрив стрілянину в гімназії №175, семеро дітей були вбиті, ще 21 людина поранена і госпіталізована.