RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

27 вересня

Всі новини

Воював на Донбасі, вбивав під Москвою: суд відпустив винуватця смерті інваліда, відео

В'ячеслав Грицюк, який воював на Донбасі, продовжив убивати у Підмосков'ї. Попри смерть інваліда після його нападу, бойовику вдалося залишитись на волі.

Про це пише Telegram-канал Mash.

Трагедія сталася на вулиці у підмосковному Подільську. 56-річний інвалід I групи Андрій Занятнов зажадав у свого сусіда повернути йому борг у сумі 1000 рублів. За боржника заступилися товариші по чарці, серед яких виявився 27-річний В'ячеслав Грицюк.

Автори публікації пишуть, що раніше Грицюк був гранатометником у так званій “народній міліції ЛНР”, а зараз працює зв'язківцем у російській будівельній компанії.

За словами бойовика, він вирішив "заспокоїти діда" ударом в обличчя. Після того, як інвалід упав, його відтягли за ріг, кинули на землю і продовжили розпивання спиртного. За дві години перехожі помітили чоловіка, який лежав на землі, і викликали швидку, але медикам не вдалося його врятувати.

Повідомляється, що експерти не виявили прямого зв'язку між травмами та смертю Занятнова, тому Грицюку змінили статтю на 115 ч.1 КК РФ (заподіяння легкої шкоди здоров'ю) та відпустили його під підписку про невиїзд.

Обережно! У відео є сцени насильства!

Раніше ми писали, що батько пермського стрільця Тимура Бекмансурова, який у Пермському державному університеті вбив шістьох людей, воював на Донбасі.