RU  UA

Очам боляче: український боєць жорстко висміяв забезпечення рашистів

У росії спостерігаються великі проблеми з забезпеченням медикаментами та роботою засобів звʼязку. Незважаючи на це, росіяни примудряються поповнювати лави окупантів новим гарматним мʼясом.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив військовий Збройних сил України Євген Карась.

"Справа в тому, що їхні медичні пакети часто міг спостерігати. Очам боляче, не те щоб цим лікуватися. Це повсюдна проблема, часта доволі. Але гаразд, бинти. В принципі, ціна ж росіян низька. Вже й не нарожають нових, як при Сталіні, але й ціна не виросла. Розхідний матеріал. Чим менше росіян, тим менше пенсій сплачувати, тим більше буде фонд для побудови вілл, золотих йоржиків для унітазу. Тому проблема медикаментів для росії не критична", - пояснив Карась.

За словами військового, у росіян спостерігаються великі проблеми зі звʼязком.

"Критичними є, наприклад, їхні засоби звʼязку. В них танкісти досі йдуть в атаку, коли навіть на нових танках дуже поганий звʼязок. І це було в тих частинах, які заходили в лютому, які ще були забезпечені типу круто. А зараз я не знаю. Мені здається, ми перемовини російських військ будемо бачити не за азбукою Морзе, а вони будуть пускати якісь клуби диму. Там насправді є дуже великі проблеми з постачанням", - наголосив боєць ЗСУ.

Утім незважаючи на всі ці проблеми, в росії ще є можливість поповнювати лави своїх військ новим гарматним мʼясом.

"Єдине, що мене справді дивує, це те, що попри відстуність медикаментів, зарплати, кидалово, гарматне мʼясо, поганих офіцерів, дизертирів, в самій росії життя ніякого немає... Розкрадання унітазів – це ж не від доброго життя, імперія так не поводиться. Так поводяться свині, які втікли з концтабору та зрозуміли, що всюди краще, ніж у них. Так от, мене тільки дивує, що вони досі примудряються туди гарматне мʼясо перти", - додав Карась.