RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На ймовірного наступника Путіна вчинили замах: перші подробиці

Джерела в російській владі повідомляють, що днями було скоєно замах на секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева, якого називають ймовірним наступником президента РФ Володимира Путіна, Інформація про це і результати розслідування тримається у суворій таємності.

Про це повідомляє автор каналу "Генерал СВР".

За його даними, Патрушев почувся зле ввечері після роботи, практично одразу після того, як зайшов додому. До нього одразу ж викликали бригаду медиків. Вони терміново госпіталізували Патрушева до медчастини, яка обслуговує президента.

Його стан стабілізували та відвезли додому. Результати його аналізів показали, що отруйною речовиною була синтетична отрута. Патрушева врятувала своєчасна медична допомога і, ймовірно, недостатньо висока концентрація отруйної речовини, що надійшла в організм через шкіру.

При цьому Путін дізнався про те, що сталося, тільки коли життю Патрушева вже нічого не загрожувало. Хто стоїть за замахом, які мотиви і як стала можливою організація фактично завершеного замаху на представника влади такого високого рівня, покаже розслідування.

"Але, щось підказує, це лише початок великого переділу в елітах. Знаючи деталі події, можна сказати з упевненістю, це не було інсценуванням", - резюмував автор.

Як раніше писав "Апостроф", з початку повномасштабної війни в Україні на життя Володимира Путіна вже кілька разів відбувалися замахи.