RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Росії триває низка дивних смертей: знайдено мертвим топ-менеджер авіакомпанії

У Росії у Владивостоці за дивних обставин загинув топ-менеджер корпорації розвитку Далекого Сходу та Арктики - він випав з корабля під час прогулянки морем.

Про це повідомляється в російських Telegram-каналах.

Відомо, що інцидент стався у суботу ввечері, 10 вересня, біля Руського острова. Іван Печорін із компанією друзів вирушив на прогулянкову подорож на катері. За словами очевидця, пасажири прийшли на борт вже напідпитку, а топ-менеджер прямо перед відплиттям вирішив скупатися — це викликало невдоволення капітана, який не хотів виходити в море затемно.

За попередніми даними, на судні компанія продовжила вживати спиртні напої, а десь після 40 хвилин після відплиття капітану повідомили про людину за бортом.

"Виявилося, що Іван упав з передньої палуби в носовій частині катера, яка не проглядається з містка. За однією з версій, топ-менеджер сів на декоративний паркан, незважаючи на прохання капітана цього не робити, і вивалився, коли судно хитнулося", - йдеться у повідомленні.

Після пригоди капітан розгорнув корабель, і команда безуспішно почала шукати Івана в морі. Пізніше до пошуків підключилися і рятувальники з технікою, проте тіло чоловіка знайшли лише за два дні — його прибило до берега мису Старицького на Руському острові.

Варто зазначити, що це вже друга смерть працівника конкретної корпорації за пів року – у лютому від інсульту раптово помер 48-річний гендиректор цієї корпорації Ігор Носов.

Раніше ми писали, що в Росії після антипохмільного сеансу з шаманами помер колишній топ-менеджер "Лукойлу", мільярдер Олександр Суботін.