RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вбивці з усієї країни: у Росії знайшли цвинтар із десятками зеків-"вагнерівців", фото

У США оголосили в розшук творця ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина, а тим часом на одному з цвинтарів російської Кубані біля станиці Бакинської виявили цілу алею, де зараз поховано 50 загиблих в Україні завербованих ув'язнених.

Про це пише Кавказ.Реалії.

На цвинтарі розташовані могили тих, хто написав у своїй заяві-"заповіті", що у разі загибелі хоче бути похований поблизу каплиці ПВК "Вагнера" у Гарячому Ключі.

Читайте також: ЗСУ розгромили штаб ПВК "Вагнера" у Кадіївці: фото наслідків удару

"Оскільки біля самої каплиці місця для поховання немає, то за підтримки адміністрації Краснодарського краю було виділено ділянку біля станиці Бакинська", - підтвердив засновник ПВК Євген Пригожин, що цвинтар належить його структурам.

Деякі могили вдалося ідентифікувати і, як виявилося, там поховані вбивці з усієї Росії.

Серед них Олександр Дітятєв, засуджений до 23 років ув'язнення за вбивство свого знайомого і спробу вбити свідка, В'ячеслав Кочас, який відбував покарання за розбій, вбивство з особливою жорстокістю, Василь Свіщев, який до смерті побив рідну матір, Іван Тамілін, який праскою вбив свого брата та інші.

Нагадаємо, що по гуртожитку в Сватовому, де жили найманці ПВК "Вагнера", завдано удару, який став смертельним для багатьох з них.