RU  UA

"Ось зараз точно переможемо": військовий журналіст пояснив путінську лихоманку

Зміна командувачів так званої спецоперації з Сергія Суровікіна на Валерія Герасимова ніяк не вплине на перебіг війни в Україні, оскільки росія не має цілей і чіткого плану своєї "сво".

Про це в ефірі Апостроф TV розповів ізраїльський військовий журналіст Сергій Ауслендер.

"У них зараз відбувається те, що називається "хаос прийнятих рішень". Оскільки нічого не виходить, немає чіткої мети, немає чіткого плану, вони приймають рішення ситуативно: давайте ми Герасимова поставимо, ось тоді точно переможемо. Герасимов не впорається, давайте тоді ще когось призначимо. Вони всю цю засалену потерту колоду туди-сюди тасують, але це нічого не змінить. Це все ніякого впливу на хід війни не зробить, бо вони не мають чіткого плану і кінцевої мети, заради чого вони взагалі воюють? Виходячи з мети розробляється план, виходячи з нього розробляються заходи і ставлять людей цим все керувати. А у них із планів – взяти Соледар. Ну візьмуть вони його і що з того?", - вважає Ауслендер.

Як писав "Апостроф", зміна командувача об'єднаного угруповання військ ЗС РФ свідчить про готовність Кремля вести затяжну війну проти України та спробу "відновити" обличчя російського військового командування.