RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Тепер не лише ув'язнені: РФ почала відправляти на війну в Україну всіх підряд

Країна-терористка Росія зазнає рекордних втрат у повномасштабній війні проти України, тому намагається їх поповнювати в будь-якій спосіб, не гребуючи залучати до окупаційного війська ув'язнених і наркозалежних росіян.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Зараз на фронті російсько-української війни часто з'являються росіяни з наркотичною залежністю, яких військкомати країни-агресорки Росії залучили до окупаційно-терористичного війська, щоб виконати план з мобілізації.

Читайте також: З фронту – у студенти: Пригожин звернувся з пропозицією до провідних ВНЗ Росії

Зокрема, у Північній Осетії місцеві військкомати намагаються виконувати мобілізаційні плани за рахунок мобілізації наркозалежних. Таким чином, на війні з російського боку опиняються маргінали: в'язні у ПВК "Вагнер" і люди з наркотичною залежністю в регулярних військах.

"Інформацію про масовість мобілізації наркозалежних підтвердив один з російських солдатів, що здався в полон Руху Опору. За його словами він не вилікувався від залежності та продовжував вживати наркотики воюючи на Запоріжжі. Наркотики чоловік взяв з собою у якості ліків", - додали в Центрі національного спротиву.

Цього окупанта мобілізувати до лав ЗС Росії після того, як його затримали за керування авто без документів і дали вибір, чи піти під суд, чи поїхати воювати проти України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії вирішили забирати на війну "недоторканну" категорію чоловіків.