RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Вагнерівця, який розповів правду про звірства в Бахмуті, затримали в Росії: що йому загрожує

Ув'язненого Азамата Улдарова із ПВК "Вагнер", який на відео зізнався у скоєних вагнерівцями злочинах та вбивстві близько 400 мирних громадян, у тому числі дітей, у Бахмуті в Україні, затримали у РФ – його пообіцяли вбити.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ, інформує "Апостроф".

За словами засновника Gulagu.net Володимир Осєчкін Азамата Улдарова спіймали у Саратовській області співробітники МВС та доправили його до районного управління Слідчого комітету по Ленінському району СУ СК Росії по Саратовській області для допиту до слідчих.

Читайте також: Розслідувачі вирахували "вагнерівців", які вбивали дітей в Україні: фото

"На вході до слідчого відділу його чекали 4 бійці "ЧВК Вагнер", які в присутності співробітників МВС завдали ударів по обличчю Азамату і зірвали з нього жетон К121-090 з обіцянкою вбити Улдарова за його свідчення проти Євгена Пригожина та Володимира "Айсмен" ", - розповів Осєчків.

Він наголосив, що Gulagu.net направив до затриманого вагнерівця адвоката.

Нагадаємо, Азамат Улдаров, родом із Саратовської області, він народився 7 грудня 1981 року. Протягом тижня злочинець разом з іншими увязненими давали свідчення під час відео- та аудіоопитувань і повідомили засновнику Gulagu.net Володимиру Осєчкіну подробиці про розстріл понад 20 українських дітей та підлітків, підрив ями з більш ніж 50 пораненими полоненими й так званими "500-ми" (ті, хто вирішив залишити війну та відмовився виконувати накази про вбивство українців), зачистку житлових будинків із вбивством усіх, у тому числі дітей.

Раніше ми писали про те, що росіяни жорстоко стратили колишнього ув'язненого Рязанської ВК-3 і члена ПВК "Вагнер" Євгена Нужина, якого завербували й відправили на повномасштабну війну проти України, де він одразу здався в полон до ЗСУ.

  • Вас може зацікавити:

Кремль його використав: Путін може ліквідувати Пригожина

Беруть навіть "психів": нові подробиці вербування росіян у ПВК "Вагнер"

Концентрат гидоти: український художник показав справжню особу "вагнерівців"