RU  UA

В Росії є охочі профінансувати зміну режиму Путіна: експерт про злиту розмову російських мільярдерів

Оприлюднений відеозапис розмови російського мільярдера Романа Троценка з бізнесменом Миколою Матушевським, де один із них каже, що Росія "опинилася в лапах якихось мудил", свідчить про те, що путінським режимом незадоволені не лише прості громадяни, але й олігархи – поступово вони починають про це говорити.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив ексрадник очільника МВС Володимир Мартиненко.

За його словами, мільярдери РФ мають досить потужну підтримку серед громадян і сам факт оприлюднення цих розмов говорить про те, що однорідність інформаційного напрямку Росії різний, і однорідність підтримки бункерного лідера також різна.

Читайте також: Ближче до в'язниці: ще одна "дружня" РФ країна отримала право на арешт Путіна

"Тут немає абсолютної підтримки, як це намагаються подавати різні російські пабліки, посилаючись на дослідження. Тут мова йде про те, що отакі невдоволення зростають не тільки серед найнижчих шарах російського населення, а й, в тому числі, серед олігархів. І це звичайно показник підготовки до того, що владу в Російській Федерації будуть змінювати, фінансувати ці процеси є кому, і я впевнений, що там вже з’явилися ті, хто озвучує свої амбіції на владу", - заявив Мартиненко.

Він наголосив, що підсилити ці процеси може створення регіональних армій та приватних військовиї компаній, що дасть можливість включити в ці протистояння збройні формування в різних проявах.

"Це призведе звичайно до громадських протистоянь всередині Російської Федерації, давайте говорити прямим текстом – це призведе до громадянської війни. Ми дуже скоро цю ситуацію побачимо – набагато скоріше, ніж це можна прогнозувати.", - резюмував ексрадник очільника МВС.

Раніше ми писали, що Путін зробив несподівану заяву щодо дефіциту боєприпасів у окупантів.

  • Вас може зацікавити:

Сили оборони відбили близько 40 атак ворога, найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку — Генштаб

Британія передала Україні снаряди зі збідненим ураном: що відомо про зброю, яка викликала істерику в РФ

ЗСУ "демілітаризували" ще понад 600 окупантів: свіжа статистика втрат РФ від Генштабу