RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Бригада в колготках: в Росії збираються відправити на фронт Кіркорова

Учасників скандальної т.зв. "голої вечірки", яку нещодавно влаштувала блогерка Анастасія Івлєєва, нібито планують відправити на війну, в район Бахмуту чи Авдіївки. І подібна доля насамперед загрожує "королю російської естради", 56-річному українофобу Філіппу Кіркорову.

Про це пишуть російські канали.

Зазначається, що ідея покарати таким чином тусовщиків чоловічої статі народилася у людей з оточення Володимира Путіна, які дотримуються "традиційних цінностей".

Неназваний ініціатор ідеї "викупити свою провину кров'ю", крім Бедросовича, має намір відправити у т.зв. "зону СВО" також геїв-депутатів та геїв-чиновників.

Читайте: Зайшов не в ті двері: Полякова потролила путініста Кіркорова, який виправдовується за "голу вечірку"

Також у Кремлі бачать "народного артиста" простим піхотинцем, оскільки на "більше він не заслуговує".

І хоча сам Кіркоров оперативно вибачився за участь у заході, заявивши, що він просто "зайшов не в ті двері" і нібито "не знав про характер подій", а коли зрозумів - швидко пішов звідти.

Проте з новорічних шоу на російських телеканалах записи за його участю видалили, а провайдер заблокував його персональний сайт kirkorov.ru. Скомпрометована зірка намагається всіляко виправдатися, наприклад, збираючись з'їздити з концертом на Донбас або записати якусь патріотичну пісню. Також Кіркоров, як зазначається, активно пише доноси на учасників вечірки у Івлєєвої, розповідаючи про їхню "потворну поведінку", несплату податків та одностатеві зв'язки.

Водночас російські військові проти такого "мобілізаційного ресурсу", як Філіп Бедросович, оскільки вважають знущанням служити разом із "п*ром".

І, як зазначають російські канали, найімовірніше, основні проблеми у Кіркорова та інших учасників тусовки ще попереду, оскільки покарати Івлєєву та інших нібито наказав особисто очільник Кремля Володимир Путін.

Джерело в Міноборони РФ зізналося, що в одному з військкоматів Москви повістка на ім'я Кіркорова вже нібито підготовлена, проте на документі поки не стоїть дата, оскільки чекають на відмашку. Путін, якби і не проти відправити повоювати учасників шабашу, але остаточне рішення не ухвалено через зайнятість глави Кремля "важливішими питаннями".

Нагадаємо, що глава Чечні Рамзан Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої.

  • Читайте також:

Кіркоров поскаржився на відомий будинок моди, який додав його у чорний список за підтримку Путіна

Ще одна перевзулася: Діана Арбеніна, яка виступала проти війни, підтримала жінок російських окупантів

Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав відому українську пісню "Піду втоплюся": відео