Лайм

Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої

Палкий патріот РФ видав кілька заяв у соцмережах

Рамзан Кадиров висловився про скандал з "голою вечіркою" у Москві за участю Кіркорова, Лоліти, Собчак, Івлєєвої та інших росіян, більшість з яких підтримують кровопролитний путінський режим. Глава Чечні запропонував покарати винуватців та долучити їх до російської агресії в Україні.

Відповідне звернення з'явилося в Telegram-каналі Кадирова. У публікації йдеться про те, що доєднавшись до допомоги армії вбивць, ґвалтівників та грабіжників, росіяни зможуть "довести свій істинний патріотизм" та підтримати батьківщину "в скрутну хвилину".

Читайте також: Зайшов не в ті двері: Полякова потролила путініста Кіркорова, який виправдовується за "голу вечірку" у Москві.

пост фаната Путіна Кадирова про "голу вечірку" в РосіїФото: t.me/RKadyrov_95

"Пропоную кожному учаснику розділити тяжкість тренувань і служби в Російському університеті спецназу в Гудермесі, де проходять прискорені курси підготовки наші доблесні добровольці з усіх куточків Росії. Немає нічого поганого в тому, щоб допомогти в організації їхніх тренувань, у побуті, в їдальні, в пральні, в медпункті", - пише проросійський політик.

"Це допоможе, по-перше, зрозуміти, якими принципами керуються справжні патріоти нашої країни, по-друге, ще більше надихне останніх, та й по-третє, це буде справжня дія, що доводить патріотизм і співпереживання у важкий для країни період. Тим більше досвід у Російському університеті спецназу, інструктори якого не раз ставали кращими серед спецпідрозділів світу, буде не тільки корисним, а й дуже цікавим", - також йдеться в публікації слуги Путіна.

Нагадаємо, після критики у мережі чимало зірок-рашистів вже поспішили виправдатися та сказали, що "були не в курсі подій, що відбувалися на вечірці". Кіркоров вирішив вчергове відзначитись і взагалі заявити, що "зайшов не у ті двері".

Читайте на тему: Відома російська ведуча родом з України похвалилася, що її син доєднався до армії окупантів.

Кіркоров після вечірки заявив, що "зайшов не у ті двері"Фото: instagram.com/star_novosty

Ще більшого розголосу ситуації надав позов до суду, який російські блогери, депутати Держдуми та активісти подали на адресу ведучої та організаторки події Насті Івлєєвої, вказавши причину – захід у форматі "голої вечірки" "завдав їм моральної шкоди". Позивачі вимагають заплатити штраф у розмірі 1 млрд рублів та перерахувати всю суму на фонд підтримки російських окупантів.

Також відомо й те, що знаменитості-путіністи залишилися без виступів та ефірів через участь у провокаційному заході. Саме з цієї причини багато з них не стали відкладати вибачення та виправдання, аби мати хоч якісь шанс не втратити заробітки в РФ.

Івлєєва, Собчак та Лоліта (яка є уродженкою України) на "голій вечірці"Фото: instagram.com/star_novosty

  • Нещодавно донька путініста Івана Охлобистіна похвалилася, що він "спіймав кулю" під час поїздки на Донбас.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита