Лайм

Кіркоров поскаржився на відомий дім моди, який додав його у чорний список за підтримку Путіна

Юристи виконавця вже готують позов до суду

Прихильник російської агресії Філіп Кіркоров пожалівся на всесвітньо відомий дом моди Balenciaga, який вніс його чорний список через підтримку війни в Україні. Тепер виконавець не зможе купувати одяг цього французького бренду.

Артист розповів російським ЗМІ, що його стиліст отримав дзвінок із бутіка в Монако і дізнався, що Кіркорова більше не будуть обслуговувати у їхніх магазинах. Вірний слуга Путіна вже встиг прокоментувати цю ситуацію та заявив, що "він той клієнт, який справді заморочується над тим, у чому виходить на сцену".

Читайте також: Не тільки Ані Лорак: хто ще зі співаків-путіністів та зрадників України виступив в Анталії.

Фото: instagram

"Усі знають, що я дуже, так би мовити, захоплююсь модою, фешеном. Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain – всі мене завжди чекають з розкритими обіймами. Я той клієнт, який справді заморочується над тим, у чому він ходить і виступає". Ось за сьогоднішній ранок я вже тричі переодягся... Раптом, у певний момент моєму стилісту приходить дзвінок із Монако з бутіка Balenciaga: "Ми більше не можемо продавати речі Філіппу Кіркорову через те, що він підтримує режим і президента Путіна", - сказав Бедросович.

Тим не менше Філіп одразу поспішив заявити, що рішення бренду Balenciaga його нібито не засмутило: "Налякали голою дупою. Ну не продаватимете ви, інші знайдуться". При цьому його юристи вже готують позов до суду проти модного дому, який ухвалив таке рішення.

Також відомо, що російський виконавець все ж вирішив перевірити, чи справді його внесли до чорного списку цього модного дому. Спершу він спробував сам оплатити сумку бренду Balenciaga в одному з бутіків Дубая, проте спроба виявилася марною, адже на касі у консультантів висвітлилася заборона на продаж. Пізніше співак попросив свого друга в США придбати одяг в магазині цієї марки на його ім'я, і вже згодом з’ясувалося, що і у цьому випадку на артиста чекала відмова.

"Ще я зателефонував своєму другу в США, попросив спробувати купити одяг у Balenciaga на моє ім'я, і там йому відмовили. З французького офісу надійшов лист із моїм прізвищем, в якому заборонили продавати мені речі. Пояснили, що це через те, що я живу в Росії і підтримую свого президента", - зазначив прихильник "руського міра".

Читайте на тему: Помста за підтримку війни: актор Олексій Панін розкрив орієнтацію Кіркорова і Сухорукова.

Кіркоров активно підтримує кремлівського диктатора ПутінаФото: Getty Images

Але далеко не всі представники модного світу демонструють солідарність з нашою країною та засуджують тих, хто підтримує російську агресію. В липні цього року Кіркоров похвалився тим, що розважався на вечірці в Італії компанії модельєра Доменіко Дольче, який тиснув руку путіністу. Також на заході були присутні інші громадяни РФ, які ігнорують російську агресію в Україні. Фото з того заходу - знайдете тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня