Лайм

Лоліту, Кіркорова та інших зірок-рашистів вимагають покарати за участь у "голій вечірці" в Москві

Чимало знаменитостей вже поспішили виправдатися, аби врятувати свої заробітки

Філіп Кіркоров, Лоліта, Діма Білан, Ксенія Собчак та інші росіяни, які є прихильниками російської агресії в Україні, опинилися в центрі скандалу через вечірку у Москві. На захід їх запросила ведуча та блогерка Настя Івлєєва, і подія мала дрес-код almost naked ("майже голий").

Пізніше стало відомо, що до московського суду надійшов колективний позов на адресу Івлєєвої. Позивачі у коментарі російським ЗМІ зазначили, що подібний захід "завдав їм моральної шкоди", а Telegram-канали РФ пишуть про те, що підписи під відповідним документом поставили близько 23 осіб. Вони вимагають перерахувати суму в 1 млрд рублів в якості штрафу на рахунок фонду підтримки учасників війни "Захисники Вітчизни", тобто на користь підтримки агресії РФ в нашій країні.

Читайте також: Більше не українка: де зараз Жанна Бадоєва і чому мовчить про війну.

Івлєєва і Кіркоров на "голій вечірці"Фото: t.me/ivleeva360

Ініціатором колективного позову став продюсер серіалу "Бригада" Олександр Іншаков. Раніше він заявляв в інтерв'ю про готовність подати відповідний позов на Івлєєву. Оператор мобільного зв'язку "МТС" зняв з ефіру рекламу за участі ведучої і наразі розглядає варіант її виключення з усіх інших рекламних продуктів.

У вівторок, 26 грудня, путіністи Кіркоров та Білан поспішили вибачитися за участь у скандальній "голій вечірці", аби мати змогу хоч якось врятувати свої заробітки у країні-агресорці. Кіркоров заявив, що "знав про дрес-код, але не мав уяви про характер подій". "У житті кожної людини бувають моменти, коли зайшов не в ті двері", - виправдався фанат Путіна. Білан своєю чергою поспішив сказати, що "відвідування світських заходів - частина його професії". Він знав про дрес-код, проте "не уявляв, що буде відбуватися на вечірці".

З виправданнями поспішила і уродженка України Лоліта Мілявська. Вона сказала, що йшла на "арт-виставу" чи то "арт-об'єкт", а також російським ЗМІ пожалілася, що після заходу зіштовхнулася зі скасуванням своїх виступів та вигнанням з ефірів:

"Нічого не можу з цим зробити, тільки сприйняти як даність. Я засмутилася і тиск піднявся. Спробую триматися", - зазначила прихильниця кремлівського режиму.

Читайте на тему: Грошей немає: зрадниця Повалій в Росії пожалілася, що не може купити житло.

Лоліта забула Батьківщину і обрала РФФото: instagram.com/my_soul_lolita

Присутньою на вечірці була і журналістка Ксенія Собчак. Вона теж записала відеозвернення, де заявила, що вечірка "не планувалася як публічна історія". Також росіянка додала, що "для подібних провокаційних та епатажних заходів треба обережно обирати час": "Зараз точно не він".

Івлєєва теж записала відеозвернення, в якому вибачилася за поширені у соцмережах ролики з вечірки. Крім того, вона видалила зі свого фотоблогу антивоєнні публікації. Зокрема, в її Instagram був пост із чорним квадратом та підписом до нього "Ні війні". В іншому дописі ведуча оприлюднила картинку з голубом і закликом до влади РФ зупинити російську агресію в Україні.

"Ми стали свідками цієї катастрофи. В Україні гинуть люди, руйнуються міста, гинуть наші солдати, багато з яких зовсім юні, йде інформаційна війна, в якій ми, прості люди, не можемо знайти правди, йде громадянська інформаційна війна, в якій ми, прості люди, проклинаємо, погрожуємо та ненавидимо один одного", - говорилося в публікації дівчини.

Читайте на нашому сайті: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.

Івлєєва і репер ДжиганФото: t.me/ivleeva360

Цікаво, що до подачі позову в суд учасники вечірки коментували її зовсім інакше. Собчак заявляла, що "це особиста справа кожного – вирішувати, кому куди ходити з голою дупою", а Мілявська говорила, що "захід мав цілком безневинний характер".

"Гола вечірка" пройшла 20 грудня у клубі "Мутабор". Наступного дня відбулася її друга частина, куди можна було придбати квитки. На заході з'явилися багато відомих людей, серед яких вже вищезгадані Філіп Кіркоров, одесит Джиган, Діма Білан, Лоліта Мілявська, Ксенія Собчак та інші. Ці і не лише артисти-путіністи сліпо віддані владі Кремля, а тепер вимушені поплатитися за участь у так званих "провокаційних заходах".

Згідно дрес-коду, гості мали прийти майже оголеними, і більшість із них таки дійсно дотрималися цього правила та вбралися напівпрозорий одяг. Коли кадри з вечірки оприлюднили в інтернеті, російські блогери, депутати Держдуми та громадські активісти обурилися та закликали притягнути до відповідальності як організаторів, так і учасників.

  • Її давно ніхто не сприймає як українку: дізнайтесь, де зараз співачка з Києва Анна Сєдокова.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК