RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Медведєв знову хоче йти на Київ і відправляти українців до Сибіру

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, який регулярно погрожує Заходу застосуванням ядерної зброї та знищенням України, знову активувався зі своїми погрозами. За його словами, у разі потреби РФ знову піде на Київ, а патріотів з окупованих територій виселятимуть до Сибіру.

Про це повідомляє пропагандистське інформагентство ТАСС.

За його словами, "конфлікт" між Росією та Україною може не обмежиться поточною фазою. Він назвав Київ російським містом, з якого виходить загроза для існування РФ. Медведєв також заявив, що столицю України населяють "маріонетки-націоналісти", а керують ними зі штаб-квартири НАТО. Медведєв підкреслив, що якщо "для досягнення цілей спеціальної військової операції може знадобитися дійти до Києва", то так і буде.

Читайте також: Медведєв пригрозив США війною за Аляску

Він також висловився про людей, які мешкають на окупованих територіях. За його словами, "там є різні люди". Тих, які чекають на прихід українських військ, за його словами, залишилося не так багато. А тих, хто готовий жити під будь-яким прапором – достатньо.

"Треба переконати цих людей у тому, що ми повернулися назавжди. Якщо це люди, які шкодять Росії, їх треба викривати та карати. Відправляти до Сибіру. Ось так. На перевиховання до виправно-трудових таборів", - заявив він.

Раніше ми писали, що російський диктатор Володимир Путін відверто визнав, що розпочав війну в Україні з метою окупації нашої країни.

  • Вас також може зацікавити:

Медведєв видав нові ядерні лякалки: загрожує "страшними наслідками" через розвал Росії

"Вічна війна чи спільна країна?" Медведєв знову вибухнув погрозами на адресу України

Медведєв зробив загрозливу заяву про Україну та третю світову війну