RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бойовики ХАМАСу використовували зброю з КНДР: в Ізраїлі оприлюднили докази

ХАМАС, ймовірно, використав північнокорейську зброю при нападі на Ізраїль. Про це свідчить зброя, конфіскована Ізраїлем та відео терористів.

Про це пише The Times of Israel.

Читайте також: В ХАМАС заявили про готовність відпустити заручників, але є умова для Ізраїлю

За інформацією видання, бойовики ХАМАСу, ймовірно, відкрили вогонь із північнокорейської зброї під час нападу на Ізраїль 7 жовтня, про що свідчить терористичне відео та зброя, конфіскована Ізраїлем.

Повідомляється, що відео проаналізували два експерти з північнокорейської зброї. Поряд із аналізом зброї, захопленої на полі бою, та даними південнокорейської військової розвідки, відео показує, що ХАМАС використав реактивну гранату F-7, зброю для стрільби з плеча, яку бойовики зазвичай використовують проти бронетехніки.

Реактивні гранатомети стріляють однією боєголовкою і можуть бути швидко перезаряджені, що робить їх цінною зброєю для партизанів у сутичках із важкою технікою. F-7 був задокументований у Сирії, Іраку, Лівані та секторі Газа.

ХАМАС опублікував зображення своїх тренувань, на яких показані бійці зі зброєю, реактивною гранатою з характерною червоною смугою поперек боєголовки та іншими елементами дизайну, що відповідають F-7.

Нагадаємо, раніше Ізраїль оприлюднив докази причетності палестинських бойовиків до удару по лікарні у Газі.

  • Вас може зацікавити:

Світом прокотилися масштабні акції після удару по лікарні в Газі: відео з Йорданії, Туреччини, Лівану, Іспанії та Німеччини

Криптобіржа з Росії обслуговує терористів ХАМАС: деталі розслідування

Війна на Близькому Сході: чому Ізраїль не добиває ХАМАС