RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ізраїль завдав ударів по об'єктах ХАМАС у Газі та постах Хезболли в Лівані

Ізраїльська військова авіація завдала авіаудари по об'єктам ХАМАС у Газі та по низці об'єктів "Хезболли" на півдні Лівану.

Про це пише The Times of Israel.

Читайте також: Що буде з сектором Гази після розгрому ХАМАС: стали відомі плани Ізраїлю та США

Так, повідомляється, що військова авіація Ізраїлю завдала авіаударів по лікарнях Аль-Шифа та Аль-Кудс у місті Газа. Інформації про жертви або цілі ударів немає, оскільки їх було завдано після того, як Армія оборони Ізраїлю оголосила про бомбардування десятків пов'язаних з ХАМАС об'єктів у секторі Газа.

Крім цього, у ЦАХАЛі заявляють, що вони завдали ударів по низці об'єктів "Хезболли" на півдні Лівану, включаючи "військовий комплекс" та спостережний пункт.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що військові літаки атакували "терористичний осередок" вздовж кордону та знищили озброєння, яке знаходилося у бойовиків, зокрема, пускову установку протитанкових ракет. За даними військових, осередок підозрюється у плануванні запуску ракети поблизу прикордонного міста Шломі.

Нагадаємо, раніше Ізраїль оприлюднив докази причетності палестинських бойовиків до удару по лікарні у Газі.

  • Вас може зацікавити:

Бойовики ХАМАСу використовували зброю з КНДР: в Ізраїлі оприлюднили докази

Світом прокотилися масштабні акції після удару по лікарні в Газі: відео з Йорданії, Туреччини, Лівану, Іспанії та Німеччини

Криптобіржа з Росії обслуговує терористів ХАМАС: деталі розслідування