RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Комаровський дав прогноз по закінченню пандемії та назвав необхідну умову

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський дав свої прогнози коли може закінчитися пандемія коронавірусної інфекції.

Про це він повідомив в етері телеканалу "Україна 24".

За його словами, перемогти коронавірус можна до кінця 2022 року, але лише за умови масової вакцинації людей. Не виключено, що з'явиться новий штам COVID-19, що може потребувати додаткових щеплень. Він додав, що це реалістичний сценарій.

Як уточнив Комаровський, ймовірність появи нового штаму прямо пов'язана з рівнем вакцинації зараз. Лікар додав, що після щеплення у пацієнта можуть бути всього два ускладнення, і вони несмертельні, у той час, як невакцинована людина має набагато небезпечніші ризики.

Як раніше писав "Апостроф", Євген Комаровський вважає, що пенсіонерів слід заохочувати йти на вакцинацію матеріально. Наприклад, виділяючи "винагороду" в розмірі п'яти тисяч гривень, якщо пенсіонер отримає обидві дози вакцини від коронавірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я