RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Втрати, як у Другій світовій: Зеленський зробив жорстку заяву щодо вакцинації

Президент Володимир Зеленський зазначив, що смертність від пандемії коронавірусу за добу скоро сягне втрат військових під час Другої світової війни. Тому потрібно вживати заходів, щоб збільшити кількість вакцинованих українців.

Про це він заявив в Одесі на засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади у п'ятницю, 29 жовтня.

“Ми розуміємо, що вихід один – вакцинація. Слід збільшувати відсоток вакцинованих людей, щоб вийти із цього колапсу. Керівники на місцях, дуже вас прошу засипати та прокидатися з цією темою”, – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави нагадав, що на засіданні РНБО було поставлено завдання забезпечити кількість щеплень проти COVID-19 до 300 тисяч на добу. Сьогодні цей показник досяг близько 290 тисяч щеплень, але потрібно ще підвищити темпи імунізації населення, адже збільшується кількість хворих та летальних випадків.

Також український лідер закликав громадян "відключити соцмережі і включити мозок" у питанні вакцинації. Він висловив упевненість, що боятися потрібно не страшилок із соцмереж та ЗМІ, а вірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я