RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Найсильніша людина України зробила гучну заяву про Крим

Український стронґмен, володар титулів "найсильніша людина України" і "найсильніша людина світу", заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк розкритикував випади на адресу українського боксера Олександра Усика з приводу Криму.

Відповідну заяву Вірастюк зробив в інтерв'ю "Апострофу. Лайм".

Так, відповідаючи на запитання, що він думає з приводу Криму та фрази Усика "Крим - це Крим", Вірастюк підтримав українського боксера.

"Для мене це втрачена територія. Сьогодні я не вважаю її українською. А на тій прес-конференції Усика я був. По-перше, саме запитання "чим для вас є Крим?", що він мав на нього відповісти? Він там народився, там зараз живе його сім'я і Крим - це Крим. Що ще відповісти? Сказати, що Крим - це Україна, якщо це не так? Сказати, що Крим - окупована територія? Так, це правда. Але так він теж сказати не може, там живе його родина. Крим - це Крим, як інакше? Це ж не від Усика залежить. Це таке запитання-підстава. Йому вже давно варто було б вміти відповідати на нього, це запитання йому задають майже кожен раз. Якось примудритися, пожартувати", - зазначив заслужений майстер спорту України.

Повне інтерв'ю з Вірастюком читайте на "Апострофі.Лайм" найближчим часом.