RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Нардеп напав на журналіста: поліція порушила справу за статтею "Грабіж"

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Грабіж" за фактом подій на залізничній станції Кривий Торець у Донецькій області, де 6 березня за участі народних депутатів стався конфлікт між прихильниками і противниками блокади Донбасу.

"Під час спору на стороні блокувальників звучали образи і погрози на адресу народного депутата, крім того, невідомі кілька разів кинули у неї яйцями. На місці події з боку блокувальників присутній інший народний депутат, який почав конфлікт з журналістом.

Представник ЗМІ після зіткнення звернувся в поліцію з приводу заподіяння йому тілесних ушкоджень і заволодіння його особистим майном народним депутатом з боку блокувальників", - йдеться в повідомленні прес-служби поліції Донецької області.

За його зверненням факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Під час конфлікту були нанесені тілесні ушкодження журналісту інформаційного агентства. Поліцейськими всі факти зареєстровані, проводиться перевірка,

Крім того, за фактом конфлікту супротивників і прихильників блокади вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора, 6 березня, народний депутат Тетяна Чорновол побувала на редуті "16 добровольчий", де її закидали яйцями учасники акції з торгової блокаді окупованого Донбасу.