RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Блокада Донбасу: у СБУ повідомили про масове затримання учасників акції

Служба безпеки України підтвердила інформацію про затримання сорока трьох учасників блокади Донбасу в зоні проведення антитерористичної операції.

Як відзначили в спецслужбі, в зв'язку з ростом загрози терактів на об'єктах інфраструктури Донецької і Луганської областей Антитерористичний центр при СБУ прийняла рішення про застосування контрдиверсійні заходів.

"Під час проведення заходів в населених пунктах Торецькому, Щербинівка і Курдюмівка (район проведення АТО) співробітники СБ України виявили групу осіб зі зброєю та іншими засобами ураження. На пропозицію здати зазначену зброю отримали відмову, про що було повідомлено в поліцію. Надалі правоохоронцями було затримано 43 особи у яких вилучили 8 одиниць вогнепальної зброї, 2 предмета схожих на гранати, значна кількість пляшок із запальною сумішшю. Все вилучене направлено на експертизу ", - йдеться в повідомленні.

Раніше активіст блокади Роман громів на своїй сторінці в Facebook.

"43 активіста блокади зараз знаходяться у відділенні поліції Торецькому, серед них є багато поранених", - повідомив Громов після інформації про знесення редуту поблизу станції Кривий Торець.

Нагадаємо, раніше у Національній поліції України повідомили, що не знають про штурм редуту активістів блокади Донбасу.