RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна РФ проти України: мережі вразили базою даних по воїнам Путіна

Український сайт Миротворець підготував базу даних щодо російських військових злочинців, які взяли участь в агресії проти України.

Про це йдеться у повідомленні Миротворця на Facebook.

"Жоден росіянин не сховається від відплати за злочини проти України і її громадян", - наголошується на початку повідомлення.

Далі Миротворець призводить скріншоти, де видно, як за алфавітом йдуть папки (всього 11 скріншотів). Наводимо як приклад один з них:

"Тільки подивіться, наскільки це круто ;) Вся інформація, яка накопичується про людину в різних базах даних Росії (країна-агресор), тепер у миротворців. Будь-яка людина легко пробивається з ним за лічені секунди. Що, захист персональних даних, особистої інформації тощо? А не треба було нападати на інших", - коментує блогер Катерина Яресько.

"Що можуть звичайні українці, якщо їх розсердити? Та нічого "особливого" - об'єднається, без копійки державних грошей і при цькування з боку профільного міністерства, знайти і впізнати кожного з десятків тисяч військових злочинців, посібників ворога і зрадників, зламати бази ФСБ РФ і отримати терабайти секретної інформації, дбайливо вивчити і розкласти по поличках, і спокійно дочекатися того моменту, коли прийде час відплатити по заслугах....." – коментує інший український блогер під ніком Alex N Alex Noyt.

Як повідомляв "Апостроф", в травні 2016 року через зливу Миротворцем бази даних акредитованих ДНР/ЛНР журналістів мало не розгорівся міжнародний скандал.