RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Російський коментатор двічі назвав біатлоніста Фуркада "свинею"

Російський коментатор Дмитро Губернієв образив французького біатлоніста Мартена Фуркада під час скандальної церемонії нагородження після змішаної естафети чемпіонату світу.

Режисери трансляції не стали показувати момент, коли росіяни Олександр Логінов і Антон Шипулін не потиснули Фуркаду руку, після чого француз демонстративно поаплодував їм і покинув п'єдестал пошани. Губернієв, судячи з усього, вирішив, що саме Фуркад відмовився тиснути руку росіянам. Попутно з образами на адресу француза російський коментатор ще й звинуватив європейських телевізійників в боягузтві.

"Потисне руку Фуркад Логінову, чи ні? Ей, режисери! Ні, знаєте, я вважаю, що це телевізійне свинство... По-іншому назвати не можу!

Куди пішов? А, напевно, просто на одному п'єдесталі стояти не дуже подобається Мартену Фуркаду... Господи, та й фіг з тобою, золота рибка. По-іншому я просто не можу сказати... Немає Фуркада на п'єдесталі, і це його проблеми. Андерс Бессеберг повертає його, ви подивіться... Ой, Фуркад, господи, що твориш ти!

Але телевізійники, які пішли, щоб не показувати це... Ви знаєте, ось ця європейська толерантність... Ну хлопці, не потисне руку - це його право, покажіть це по телевізору, що ви боягузливо сховалися... Ось це ефір сьогодні! Ну давай Фуркад, що ще - пістолет дістанеш, стріляти почнеш, господи боже мій! Що ще? Мартен! Мартен, ти свиня! Ось це можна сказати на всю країну і на весь світ. І напишіть про це Фуркаду, що російський коментатор сказав: "Фуркад, ти свиня!". А по-іншому бути не може", - сказав Губернієв.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Губернієв вилаявся в прямому ефірі на режисера трансляції.