RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Між Путіним і Олландом назріває скандал: з'явилася реакція з РФ

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував скандал, який назріває між російським лідером і президентом Франції Франсуа Олландом.

Про це повідомляють "РИА Новости".

Скандал, як відомо, виник після того, як Росія в Радбезі ООН наклала вето на проект резолюції, що передбачав встановлення безпольотної зони над Алеппо. Цей проект був підготовлений Францією. Після цього французький президент у телевізійному інтерв'ю сказав, що не впевнений, що відчуває бажання зустрічатися з Путіним, візит якого в Париж призначено на 19 жовтня.

Прес-секретар Путіна повідомив, що в РФ продовжують готуватися до візиту Путіна до Франції, оскільки жодної офіційної інформації про скасування зустрічей не було. За словами Пєскова, у Путіна в Парижі заплановані переговори в Єлисейському палаці, а також участь у відкритті російського культурного центру.

"Навіщо зустрічатися з лялькою, через яку говорять американці, незрозуміло", "Співчуваю ВВП! З ким тільки не доводиться зустрічатися...", — коментують слова Пєскова на російському пропагандистському ресурсі "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", соцмережi розгнівало те, що Росія в Раді безпеки ООН наклала вето на французьку резолюцію з вимогою припинити бомбардування сирійського Алеппо.