RU  UA  EN

пятница, 10 мая
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

10 мая

9 мая

Все новости

Сильные молитвы за украинских бойцов

В условиях, когда украинская армия и украинский народ героически обороняют нашу страну от российских оккупантов, крайне важна не только материальная, но и моральная поддержка наших солдат - это включает и знание молитв.

"Апостроф" сделал подборку лучших, на взгляд редакции, молитв на украинском языке, которые призваны поддержать Вооруженные силы Украины.

Молитва к великомученику Юрию Победителю

Святий славний i всехвальний великомученику Христовий Юрiю! Молимо тебе, вiдомий заступнику за нашi потреби: моли з нами i за нас милосердного Бога, щоб милостиво почув нашi молитовнi благання до Його благостi й не вiдкинув того, що потрiбно для нашого спасiння та доброго життя; заради даної тобi благодатi змiцнив у битвах православне воїнство, зруйнував ворожi сили, що повстали проти нас, — нехай посоромляться та вкриються ганьбою, i зухвалiсть їх нехай зникне, нехай побачать, що ми маємо Божественну допомогу. I всiм, хто у скорботi та скрутi перебуває, яви своє могутнє заступництво. Ублагай Господа Бога, всього творiння Сотворителя, визволити нас од вiчної муки, щоб ми завжди прославляли Отця, i Сина, i Святого Духа i сповiдували твоє заступництво, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Молитва к святому Архистратигу Михаилу

О грiзний воєводо небесних сил, заступнику наш перед Престолом Владики Христа, мiцний охоронителю всiм людям i мудрий воїне, могутнiй воєводо небесного Царя! Помилуй мене грiшного, що потребую твого заступництва, збережи мене вiд усiх видимих i невидимих ворогiв, найбiльше ж — вiд жаху смертного та збентеження диявольського, i сподоби мене гiдно стати перед Творцем у час Його страшного i праведного Суду.

О всесвятий великий Михаїле Архистратиже, не вiдкинь мене грiшного, що молю про твою допомогу й заступництво i в цьому вiцi, i в майбутньому, але сподоби мене там разом з тобою славити Отця, i Сина, i Святого Духа на вiки вiкiв. Амiнь .

Молитва за сына, который идет в армию

Господи, Боже Предвiчний, Царю всього свiту! Ти для пiдкорення нечестивих ворогiв та для збереження справедливости дозволяєш державам уживати меча та утримувати вiйськовий стан. Коли ж з Твоєї волi наше дитя вiдходить вiд нас на службу Вiтчизнi, молимо Тебе, Боже: дай, щоб вiн був вiрний своєму званню, i не дозволь, щоб погубив вiн свою душу. Додай йому сили й терпеливости в тiй тяжкiй службi. Передусiм дай йому, Боже, сили проти ворогiв душi його, щоб за Твоєю всесвятою ласкою зберiг вiн святу вiру й невиннiсть душi. Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душi нашої дитини у вiйськовому станi. Тому гаряче просимо Тебе: стережи його вiд тiєї небезпеки, збережи його нам таким, який вiд нас вiдходить.

Пресвята Дiво, особлива Заступнице невинних душ! Вiддаємо Тобi наше дитя пiд Твою могутню охорону. Ми знаємо й вiримо сильно, що коли Ти пiклуватимешся про нього, то напевно не заплямує своєї душi тяжким грiхом. Простягни над ним Свiй святий омофор i не випускай з-пiд нього, доки повернеться назад таким добрим, який тепер вiд нас вiдходить. Амiнь.

Ранее "Апостроф" собрал сильнейшие молитвы за мир в Украине, здоровье и безопасность жителей и защитников.