RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Сильні молитви за українських бійців

В умовах, коли українська армія та український народ героїчно обороняють нашу країну від російських окупантів, вкрай важлива не лише матеріальна, а й моральна підтримка наших солдатів – це включає і знання молитов.

"Апостроф" зробив добірку найкращих, на думку редакції, молитов українською мовою, які покликані підтримати Збройні сили України.

Молитва до великомученика Юрія Переможця

Святий славний i всехвальний великомученику Христовий Юрiю! Молимо тебе, вiдомий заступнику за нашi потреби: моли з нами i за нас милосердного Бога, щоб милостиво почув нашi молитовнi благання до Його благостi й не вiдкинув того, що потрiбно для нашого спасiння та доброго життя; заради даної тобi благодатi змiцнив у битвах православне воїнство, зруйнував ворожi сили, що повстали проти нас, — нехай посоромляться та вкриються ганьбою, i зухвалiсть їх нехай зникне, нехай побачать, що ми маємо Божественну допомогу. I всiм, хто у скорботi та скрутi перебуває, яви своє могутнє заступництво. Ублагай Господа Бога, всього творiння Сотворителя, визволити нас од вiчної муки, щоб ми завжди прославляли Отця, i Сина, i Святого Духа i сповiдували твоє заступництво, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Молитва до святого Архістратига Михаїла

О грiзний воєводо небесних сил, заступнику наш перед Престолом Владики Христа, мiцний охоронителю всiм людям i мудрий воїне, могутнiй воєводо небесного Царя! Помилуй мене грiшного, що потребую твого заступництва, збережи мене вiд усiх видимих i невидимих ворогiв, найбiльше ж — вiд жаху смертного та збентеження диявольського, i сподоби мене гiдно стати перед Творцем у час Його страшного i праведного Суду.

О всесвятий великий Михаїле Архистратиже, не вiдкинь мене грiшного, що молю про твою допомогу й заступництво i в цьому вiцi, i в майбутньому, але сподоби мене там разом з тобою славити Отця, i Сина, i Святого Духа на вiки вiкiв. Амiнь .

Молитва за сина, що йде до армії

Господи, Боже Предвiчний, Царю всього свiту! Ти для пiдкорення нечестивих ворогiв та для збереження справедливости дозволяєш державам уживати меча та утримувати вiйськовий стан. Коли ж з Твоєї волi наше дитя вiдходить вiд нас на службу Вiтчизнi, молимо Тебе, Боже: дай, щоб вiн був вiрний своєму званню, i не дозволь, щоб погубив вiн свою душу. Додай йому сили й терпеливости в тiй тяжкiй службi. Передусiм дай йому, Боже, сили проти ворогiв душi його, щоб за Твоєю всесвятою ласкою зберiг вiн святу вiру й невиннiсть душi. Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душi нашої дитини у вiйськовому станi. Тому гаряче просимо Тебе: стережи його вiд тiєї небезпеки, збережи його нам таким, який вiд нас вiдходить.

Пресвята Дiво, особлива Заступнице невинних душ! Вiддаємо Тобi наше дитя пiд Твою могутню охорону. Ми знаємо й вiримо сильно, що коли Ти пiклуватимешся про нього, то напевно не заплямує своєї душi тяжким грiхом. Простягни над ним Свiй святий омофор i не випускай з-пiд нього, доки повернеться назад таким добрим, який тепер вiд нас вiдходить. Амiнь.

Раніше "Апостроф" зібрав найсильніші молитви за мир в Україні, здоров'я та безпеку мешканців та захисників.