Лайм

Юрія Бардаша кинула дружина через його антиукраїнську позицію

"Україна понад усе", - написала вона

Дружина українського продюсера Юрія Бардаша, який нещодавно відзначився скандальними заявами про війну в Україні, оголосила про розставання із ним. Єлизавета не стала терпіти пропагандистські погляди шоумена та прийняла рішення розлучитися через два роки шлюбу.

Про це Єлизавета Бардаш повідомила на своїй сторінці в Instagram. "Юра, прощавай! Юра пробач! Україна понад усе", - написала вона.

Фото: instagram.com/lisa.bardash

Продюсер раніше заявляв, що дружина вважає його зрадником та через це не дозволяє спілкуватися із донькою. Єлизавета та Юрій одружилися у 2020 році. Того ж року у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Сара.

Нагадаємо, днями Бардаш вийшов у прямий ефір Instagram, де вперше відкрито озвучив свою позицію щодо війни в нашій країні. Так, він заявив, що Росія – "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі".

"Я від 2007 року мав справи з РФ, а до цього їздив на гастролі, об'їздив всю Росію. Потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі. Це багатьом не сподобається, але давайте називати все своїми іменами. Це величезна територія з ресурсами, великою культурою, це факт. А люди, які руйнують Пушкіних і Лермонтових, називають "бандерами". "Бандеровці" вирізали поляків по сотні тисяч", - висловив свою антиукраїнську позицію Юрій.

На цьому скандальні заяви продюсера не закінчилися. Далі він сказав, що Україні варто здатися РФ. У якості прикладу він згадав Японію, яка капітулювала у Другій світовій війні "і зараз це одна з найрозвиненіших країн": "Вони вчасно ухвалили правильне рішення". Також чоловік вважає, що "війною керує Захід".

"Збирають вони на "Байрактар". Ви смієтеся? Американці можуть стільки бабок надрукувати. Ви не для цього їм потрібні! Ви потрібні їм, щоб легатимі.. легітиміз… легатимізувати війну", - продовжив абсурдну промову Бардаш.

Фото: instagram.com/george.bardash

Не забув шоумен і про українських зірок, які беруть участь у благодійних концертах за кордоном, збираючи у такий спосіб гроші на підтримку України. Він назвав наших артистів нацистами та звинуватив їх у рекламі війни.

Продюсер також висловився про ЗСУ. Захисників України він вважає "селянами, які коровам хвости крутили та нічого не розуміють у війні".

"Яке ЗСУ? Це пацани, які ні сном, ні духом в себе у селах жили, коровам хвости крутили. Їх просто схопили, ось це наше ЗСУ зараз - і в топку. Матері просто збожеволіли від горя. Все, нема пацанів, нема нікого. Що відбувається? Наші артисти: "Допоможем, допоможем!" Все, нате вам, воюйте. Хай вас усіх уб'ють екіпірованих", – заявив Юрій.

Свій пропагандистський ефір Бардаш закінчив не менш шокуючою заявою: "ми, рускіє люді, всі будемо разом великим, дружнім народом".

Користувачі мережі у коментарях не стали підібрати висловлювань та написали, що "Юрія вже не вилікувати".

  • Через пропагандистську позицію щодо війни в Україні команда Юрія Бардаша відмовилася з ним працювати. Так, Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту