Лайм

Юрій Ткач здивував музичним талантом, який допомагає йому в скрутну хвилину: відео

Не тільки жартує та співає

Через повномасштабне вторгнення Росії ментальне здоров'я українців зазнає серйозних випробувань. Щоб не впасти в депресію та не потонути в потоці поганих новин люди шукають способи відволіктися. Юрій Ткач у моменти емоційної втоми сідає за музичний інструмент.

Український комік опублікував в Instagram відео, на якому на клавішних виконує меланхолійну мелодію. "Коли накатує, допомагає музика", – підписав ролик артист.


Підписники були здивовані різнобічному музичному таланту гумориста, адже до цього шанувальники знали лише про вокальні здібності Юрія. Ткач неодноразово демонстрував свій співочий талант, а на початку війни разом із Олександром Пономарьовим та іншими артистами записав пісню "Україна переможе".

"Юро, та ви ще й граєте на роялі, здорово виходить", "Ви - талановита особистість", "Багатосторонній як діамант", "Нічого собі, я навіть не уявляла, що Ви так добре граєте", "До мурах", " Вау! Співає, смішить ще й на роялі грає. Юра, ви супер", "Дуже файно", "Супер", - захоплюються в коментарях під дописом.

Юрій Ткач на початку повномасштабної війни допомагав теробороні Києва зі зброєю у руках. Нині він займається волонтерством і виступає перед українськими військовими та внутрішніми переселенцями.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Сім'я гумориста спочатку перебувала з ним у столиці, а коли місто почали сильно бомбардувати, актор вивіз дружину та доньку на західну Україну, звідки вони виїхали за кордон. Зараз Вікторія із 7-річною Лізою живуть у Болгарії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку