Лайм

Хотів в артилерію, але не взяли: Олександр Педан розповів, як йому відмовили у військоматі

Український телеведучий стоїть на тимчасовому обліку

Олександр Педан, як і більшість українських чоловіків, у перший день російського вторгнення вирішив стати на захист рідної країни. Телеведучий пішов у військкомат, але його не взяли через відсутність бойового досвіду.

В інтерв'ю Славі Дьоміну український шоумен та відеоблогер зізнався, що хотів піти служити в артилерію, бо, за його словами, у піхоті зараз дуже важко. У них найважча робота в світі.

Фото: instagram.com/pedanos

"Уяви собі, хлопці та дівчата сидять в окопах, і як би вони не хотіли, вони не можуть фактично стріляти в орків, оскільки відстань не дозволяє. По них орки поливають мінами, бомбами, ракетами, касетами чим завгодно. Але якщо вони звідти підуть, то туди прийдуть орки. Тобто вони мають залишатися там. Це найважча робота і це справді важко. Я екстраверт, там мені буде складно морально. Арта працює дуже швидко", - пояснив Педан у програмі "Слава+".

Телеведучий розповів, що спілкувався з українськими ракетниками та бачив, як вони переживають. "Їх відстежують, там прилітає, вони мають швидко пересуватися. Відстрілялися - переїхали. Весь світ зараз просто пишається нашою артилерією, та й взагалі нашими всіма військовими", - наголосив Педан.

Олександр розповів, що на початку війни записався до лав тероборони, ЗСУ і нині стоїть на тимчасовому обліку у Хмельницькому, звідки він родом.

"Вони мені відразу сказали: "Дивися, ти не офіцер запасу, у тебе немає жодного досвіду, військової кафедри. Ти нам тут хіба що водієм чи окопи копати". Вони мені відверто заявили: "Ти зараз багато робиш, і це важливіше. Якщо потрібно буде, є контакти, ти на місці, і ми тебе знайдемо", - сказав Педан.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помер батько Ані Лорак Мирослав Куєк: співачка прокоментувала втрату близької людини

Помер батько Ані Лорак Мирослав Куєк - співачка відреагувала на трагічну звістку і показала архівне фото з батьком

Зрадниця Лоліта розповіла, яку пораду отримала від Пугачової після скандальної "голої вечірки"

Алла Пугачова присоромила Лоліту, яка була учасницею голої вечірки у Москві - співачка порадила колезі бути розумнішою

Cтав надто сентиментальним: Козловський розповів про особисті зміни після народження сина

Віталій Козловський повідомив про повернення на службу та зізнався, що сумує за домом - співак розповів про маленького сина і дружину