Лайм

Дмитро Комаров показав російську ракету, яка застрягла на кухні житлового будинку на Харківщині

Ракета окупантів дивом не розірвалася

Росія після тимчасового затишшя завдала масованого удару по Україні. 15 листопада окупанти випустили понад 90 ракет - поцілили в об'єкти критичної інфраструктури та житлові будинки. Дмитро Комаров на тлі нового терору росіян показав фотографію, зроблену під час поїздки на Харківщину.

Український телеведучий і журналіст опублікував в Instagram знімок, на якому видно фрагмент ракети, яка застрягла в одній із обстріляних багатоповерхівок. "Це фото я зробив на Харківщині. У звичайному житловому будинку. На кухні. На жаль, подібні кадри нас уже не дивують. На фотографії хвостова частина від "Смерча", - розповів Комаров.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Але зараз йтиметься про інші ракети, якими нас тероризує Росія. Учора вся Україна пережила черговий масований ракетний обстріл крилатими ракетами, переважно з моря. На жаль, ми звикли до цього і вже не дивуємося прильотам, а просто в тривозі дзвонимо і пишемо рідним. Росіяни, які ганебно втекли з Херсона і програють війну на всіх фронтах у реальному бою, від безсилля знову і знову повертаються до улюбленої "військової" тактики - обстрілу житлових будинків та енергетичної інфраструктури України", - додав Дмитро.

Читайте також: За дві години після візиту президента. Дмитро Комаров у Херсоні потрапив під обстріл росіян

Комаров зазначив, що ворог воює проти найнезахищеніших людей. Найбільше страждають діти, молоді мами, вагітні жінки, пенсіонери, люди з інвалідністю, для яких відсутність тепла і світла є особливо критичною.

"Вчора більшість російських ракет були запущені з кораблів, що базуються в Чорному і Каспійському морях. Більшість тисяч ракет, запущених по Україні з 24 лютого, також вилетіли з кораблів. Немає сумнівів, що Росія продовжить битися з підстанціями і підносити вимкнення світла, ніби військові перемоги. Чи лякає це нас? Ні. Ми давно готові до такого сценарію. Чи чесний це бій? Ні. Чи буде Україна вживати адекватних заходів? Так", - підкреслив він.

Фото: instagram.com/komarovmir

Дмитро Комаров нагадав, що зменшити кількість ракет по наших містах здатні морські дрони та закликав українців приєднатися до державної ініціативи UNITED 24 та зробити свій внесок у перший у світі український флот морських дронів.

"Чим більше дронів - тим більше російських кораблів підуть у відомому напрямку, разом зі своєю країною в черговий раз пробивши дно. А до нас полетить менше ракет", - зазначив ведучий програми "Світ навиворіт".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil