Лайм

Зірка "Вікінгів" Кетрін Винник допоможе Україні відновити зруйновані росіянами будинки

Акторка підтримує нашу країну від початку агресії РФ

Канадська акторка українського проходження Кетрін Винник приєдналася до амбасадорів платформи UNITED24. Зірка Вікінгів" займатиметься напрямком "Відновлення України", і в рамках цієї програми допоможе відбудувати будинки у зруйнованій війною країні.

"Дім - це місце, де сім’я збирається разом. Де розділяють любов і де народжуються спогади. Програма відбудови України відновить не лише домівки, а й збере родини знов", - сказала акторка, яка приєдналася до ініціативи разом зі своїм The Winnick Foundation.

Фото: donorbox.org

Спочатку благодійний фонд Кетрін Винник був зосереджений на допомозі жінкам та дітям у всьому світі, але після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну The Winnick Foundation спрямував свої зусилля на подолання гуманітарної кризи в Україні.

Це привернуло увагу Володимира Зеленського. Президент України під час онлайн-дзвінка обговорив з акторкою деталі співробітництва, зокрема, як фонд Винник у партнерстві з UNITED24 може покращити життя українців, які втратили свої домівки внаслідок російських обстрілів.

Фото: UNITED24

Читайте також: Зроблю все, що в моїх силах: Елтон Джон підтримав українців великою пожертвою.

Кетрін Вінник (Катерина Вінницька) має українське коріння, яким вона дуже пишається. Її батьки – нащадки українських емігрантів, які у 1940 році, рятуючись від радянської влади, переселилися спочатку до Німеччини, а потім до Канади.

"Я пишаюся своїм українським корінням і вважаю своїм обов'язком і справою честі робити все, що в моїх силах, щоб допомогти народу України", - сказала акторка.

Фото: UNITED24

Послами UNITED24 вже є співачка та акторка Барбра Стрейзанд, актор Марк Хемілл, гурт Imagine Dragons, арт-директор Balenciaga Демна, американський актор Лів Шрайбер, українська тенісистка Еліна Світоліна, футболіст Андрій Шевченко, боксер Олександр Усик та багато інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку