Лайм

В кінотеатрах стартує показ фільму "Ножі наголо" з Деніелом Крейгом

Старт в Україні - 5 грудня

5 грудня в український прокат виходить детективний фільм "Ножі наголо", знятий режисером картини "Зоряні війни: Останні джедаї" Райаном Джонсоном. На створення стрічки його надихнули романи Агати Крісті і фільми про приватні розслідування, які виходили в 70-80-і роки.

За сюжетом, допитливий детектив на ім'я Бенуа Блан розслідує вбивство відомого романіста Гарлана Тромбі, якого було знайдено мертвим на території власного маєтку одразу після святкування 85-річчя. Детективу доведеться розібратися у хитросплетінні хибних слідів та брехні, щоб встанновити особу вбивці.

Роль детектива дісталася Деніелу Крейгу, який у глядачів асоціюється з Джеймсом Бондом. Главу сімейства Гарлана Тромбі, який помер при таємничих обставинах, зіграв Крістофер Пламмер.

Крім того, в картині зіграли такі відомі актори, як Кріс Еванс ("Месники"), Джеймі Лі Кертіс ("Правдива брехня"), Тоні Коллетт ("Ніч страху"), Ана де Армас ("Хто там?") І багато інших.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai