RU  UA

Красота

Увірвалася в відпустку: Каменських показала фігуру в бікіні на відпочинку в Італії

Співачка продовжує радувати фанів знімками з відпустки

Популярна українська співачка Настя Каменських (NK) відпочиває в Італії в компанії чоловіка Потапа і зіркових друзів - Позитива і його дружини.

У відпустці артистка не тільки ніжиться на пляжі, але і проводить час активно. Настя зайнялася сапсерфінгом і поділилася емоціями в Instagram. Співачка опублікувала фото, на якому позує на SUP-дошці в жовтому бікіні.

"Хлопці, я нарешті-то увірвалася у відпустку! Але і тут я не тільки ніжусь на пляжі, але і займаюся різними спортивними активностями!
Наприклад, сьогодні я каталася на паддл борді і це неймовірно круті відчуття", - написала співачка.

Настя зізналася, що встояти на хвилях їй вдалося не відразу. "Але ви ж знаєте, що я не здаюся, поки не доб'юся результату", - зазначила артистка.

  • Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміла під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime виявився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому.
  • Потап розкрив на камеру інтимні подробиці життя з Настею Каменських. За словами репера, співачка розкішно готує, ходить по дому в фартусі на голе тіло і співає італійською мовою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше