Лайм

10 свіжих ідей манікюру: підглядаємо за нігтями Насті Каменських, Наді Дорофєєвої і не тільки

The Lime пропонує подивитися, який манікюр роблять українські та зарубіжні знаменитості

Кожна знаменита красуня віддає перевагу своєму стилю манікюру, заснованому на особистих уподобаннях і, безумовно, пов'язаному з сучасними трендами.

Зірки шоу-бізнесу регулярно діляться в соціальних мережах подіями зі свого повсякденного життя, в тому числі показують результати роботи нейл-майстрів. The Lime пропонує подивитися, який манікюр роблять українські та зарубіжні знаменитості, і можливо, підібрати щось собі.

Надя Дорофєєва

Солістку гурту "Время и Стекло" можна сміливо назвати однією з найстильніших дівчат України і зіркою, з якої хочеться брати приклад. Співачка завжди надихає фанів новими ідеями в одязі, зачісках та манікюрі.

Настя Каменських

Настя Каменських, на відміну від Наді Дорофєєвої, віддає перевагу коротким нігтям. Одна з улюблених форм - м'який квадрат. Серед безлічі відтінків улюбленими тонами співачки є червоні, винні, малинові, а також нюдовий нейл-арт.

Віра Брежнєва

Один з улюблених дизайнів співачки - сріблястий манікюр. Особливо красиво такий нейл-арт виглядає на коротких нігтях овальної форми.

Кім Кардаш'ян

Американська теледіва Кім Кардаш'ян любить епатувати публіку, тому і манікюр вибирає відповідний. Кардаш'ян теж не соромиться і у виборі довжини нігтів. Крім того, Кім часто задає тренди в області манікюру.

Кайлі Дженнер

Дуже довгі нігті воліє і сестра Кім - 21-річна Кайлі Дженнер. Манікюр знаменитості завжди вражаючий і запам'ятовується.

Ріанна

Достатньою довжиною відрізняються нігті і американської співачки Ріанни. Серед відтінків можна зустріти кислотну палітру, а також багатогранні темні і червоні тони.

Дженіфер Лопес

50-річна зірка віддає перевагу лаку з глітером або металізованим ефектом. Але також на нігтях Лопес нерідко можна побачити лакове покриття пастельних тонів.

Ріта Ора

Ріта Ора славиться вибором надзвичайно яскравого манікюру. Зірка намагається щораз дивувати шанувальників, вибираючи всілякі елементи декору нігтів, а також оригінальне поєднання декількох відтінків лакового покриття.

Ані Лорак

Манікюр співачки завжди консервативний і стриманий. Ані Лорак не сприймає довгих нігтів. Співачка віддає перевагу класичному червоному манікюру або лакам пастельних тонів.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова - прихильниця натуральної довжини. Вона ніколи не з'являється на публіці з довгими нігтями. Улюблений її колір - червоний і всі його відтінки.

  • Раніше The Lime зробив для вас фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, які зроблені зі смаком і за останніми тенденціями. Розгляньте кілька нехитрих ідей нескладних укладок на швидку руку, і втілюйте їх в життя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта